Daca ai parul blond, atunci trebuie sa stii ultima tendinta de suvite care se anunta a fi trendul anului – SUVITELE TRIDIMENSIONALE.

Suvitele vor fii mereu cea mai buna metoda pentru a imbunatati aspectul parului, daca iti doresti mai mult volum sau doar sa iti schimbi subtil culoarea parului, suvitele sunt alegerea ideala.

Pe langa faptul ca sunt la moda au avantajul ca suvitele de blond luminos, mai ales in jurul fetei si spre radacini aduc un plus de tinerete si prospetimeoricarei fizionomii.

Blondul cu suvite tridimensionale, il obtii prin alaturarea de suvite blonde in tonuri si subtonuri diferite, pentru un aspect natural si tineresc.

Cum sa alegi nuanta de blond care ti se potriveste?

Tonurile pielii sunt, de obicei, reci sau calde.

A. Daca ai tenul cu subton RECE, atunci cu siguranta ai observat ca bijuteriile din argint impreuna cu un ruj roz electric ti se potrivesc cel mai bine.

Pentru tonuri RECI, alege nuante blonde de gri, crem sau platinat.

B. Daca ai tenul cu subton CALD, atunci bijuteriile din aur si nuantele de ruj rosu-piersica te avantajeaza.

Pentru tonuri CALDE, alege nuante blonde de miere, caramel sau blond auriu.

Idei de suvite blonde tridimensionale :

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!