În prezent, de o popularitate enormă se bucură ojele metalizate, în combinație cu paiete. Le puteți folosi atât pentru o manichiură completă, cât și pentru design-ul a două sau mai multe unghii. Un design fin de unghii în tonuri discrete de albastru și roz, se combină perfect cu tendințele modei în vestimentație, pentru sezonul primăvară- vară, 2019. Iată cele mai bune idei de design a unei manichiuri actuale:

1. O manichiură în nuanțe pastelate, se potrivește perfect cu bijuteriile din argint.

2. De asemenea sunt actuale diferite texturi: de exemplu aplicarea unui ornament de diverse forme, cu pietre sau pulbere.

3. Aplicațiile fine pe unghii nu vor ieși niciodată din modă. Vă reamintim faptul că desenul poate fi prezent doar pe una sau două unghii.

4. Pentru o imagine cu adevărat impresionantă, vă recomandăm un decor auriu, cu pietricele prețioase, care pot fi chiar și destul de masive.

5. Pietricelele mici, de asemenea, sunt binevenite în combinație cu alte desene.

6. Stilul ”New York” încă este în trend: colorarea fiecărei unghii în culori diferite.

7. Dacă preferați o gamă de nuanțe pastelate, puteți alege orice culori.

8. Minimalismul elegant – combinația nuanțelor pale de roz, albastru și gri, cu un design grafic argintiu.

8. ”French invers” – atunci când culoarea de contrast evidențiază nu vârfurile unghiilor, ci lunula unghiei. Puteți folosi o ojă cu paiete.

8. Culorile complet diferite pe unghii nu vor arăta vulgar, în cazul dacă le veți purta într-un singur stil. Este important ca acestea să nu fie prea intense și să se completeze reciproc.

10. Pietre colorate, aplicate într-o formă de ornament pe unghii. Acel caz, în care manichiura dvs este o adevărată operă de artă!

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!