- Coafuri

Tunsori și coafuri la modă pentru primăvara 2019: modele elegante pentru păr scurt și mediu.

Primăvara anului 2019 vine cu tunsori și coafuri simple, care accentuează trăsăturile feminine. Acestea sunt foarte variate, diverse și ușor de purtat.

Anul acesta în vogă va fi bretonul care este nelipsit de pe podiumurile din întreaga lume. Bretonul franjurat, bretonul filat, într-o parte, ondulat, sunt doar câteva opțiuni actuale în acest an. Dacă decideți să faceți o schimbare, consultați mai întâi de toate un profesionist din domeniul hairstyle-ului.

1.

Neglijență ușoară. Efectul unei dezordini ușoare este foarte popular și în acest sezon. Coafura este foarte elegantă și crează o imagine lipsită de griji.

Tunsorile pe păr scurt vor fi cele mai populare în primăvara anului 2019. Prin urmare, femeile care au decis să-și schimbe look-ul, dar încă ezită, ar trebui să acorde atenție următoarelor modele de tunsori:

Tunsori pentru părul scurt

– Bob;

– Carre;

– Pixie.

Important: Pentru a fi în trend în această primăvară, alegeți o tunsoare în funcție de tipul feței, structura părului și constituția dvs.

2.

Bob elegant

3.

Tunsoarea Bob este mereu la modă, accentuează trăsăturile feței și creează un look sofisticat și elegant.

4.

Tunsoare Carre

Acest tip de tunsoare este ideal pentru femeile moderne, accentuând frumusețea și eleganța feminină.

5.

Este alegerea perfectă pentru primăvara anului 2019. Specialiștii recomandă să alegeți modelul acestei tunsori precum și nuanța părului. Aceste elemente trebuie să se completeze unele pe altele.

6.

Tunsori pentru păr mediu

Dacă nu sunteți gata să renunțați la lungimea părului și să experimentați optând pentru o tunsoare scurtă, nu vă faceți griji. Stiliștii oferă câteva opțiuni de coafuri și tunsori care vă vor întineri cu câțiva ani.

7.

Carre pentru păr lung

8.

Această tunsoare se potrivește tuturor femeilor indiferent de forma feței și textura părului. Important este să alegeți lungimea corectă a părului.

9.

Unele femei pot opta pentru o tunsoare Carre cu breton. Nu uitați că în acest sezon, bretonul este foarte popular.

10.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *