25 de Living-uri mobilate frumos.

Proiectarea unei camere de zi colorate, reconfortante și confortabile este o provocare chiar și pentru profesioniști.

Aceasta este camera în care familia își petrece cea mai mare parte a timpului. Este folosit pentru divertisment, recreere și comunicare. Cum sa alegem un interior care să sprijine toate aceste activități?

1.

Aveți posibilitatea să alegeți printuri mari și țesături, mobilier colorat, tapițerie in dungi și accesorii distractive. Adăugați câteva accente luminoase la toate acestea, iar scopul dvs. va fi realizat.

Verificați sfaturile designerilor pentru a transforma camera de zi în camera ideală.
Deseori vizitarea magazinelor de antichități vă poate ajuta să obțineți mobilier unic și accesorii care vă vor face camera unică.

Nu trebuie să vă aruncați la lucruri scumpe care sunt produse în serie. Căutați prieteni și cunoștințe care pot face un spațiu de locuit unic pentru camera dvs. de zi.

2.

Creați o explozie de culori

Nu vă faceți griji cu privire la diversitate. Cine a spus că pereții ar trebui să fie într-o singură culoare sau că paturile de mobilier se potrivesc?
Camerele plictisitoare ar putea arăta așa, dar nu vrei asta pentru camera ta de zi, nu-i așa?

Motivele marine, mobilier de grădină care probabil sta degeaba în curte sau un interiorul alb-negru ca la șah – puteți inventa întotdeauna o temă pentru camera dvs. preferată.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți urmări si pe pagina noastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *