Bucătărie elegantă și modernă în trei culori.

Unul dintre elementele principale privind viziunea bună a camerei este, fără îndoială, alegerea culorilor. Designul interior include invariabil acest detaliu pe care sunt construite mobilierul, iluminatul și decorarea camerelor.


Astăzi va prezentam o bucătărie modernă în trei culori, ce face parte dintr-un apartament modern din Moscova și se distinge prin formula sa de design de succes. Fatade alb-negru, platforme din lemn în culoarea simplu de nuc și galben strălucitor pentru accent.

1.

2.

3.

Interiorul minimalist face posibilă obținerea impactului maxim al fiecărei nuanțe alese. Albul cu puritatea sa, negrul cu categoricitatea și nucul cu neutralitatea pronunțată. Clasic cu aromă modernă.

4.

Contrastul este realizat prin alegerea marmurei negre și ușilor negre în dulapurile superioare. Echilibrul în mediul înconjurător a fost realizat prin adăugarea lemnului natural. Acest ton este folosit și la masă.

5.

Formele potrivite și mobilierul minimalist creează eleganța acestei bucatarii moderne. Alegerea clasică a culorilor se amestecă cu accente ușoare de revigorare. Scaunele galben strălucitor, cu o construcție tubulară ușoară și o țesătură fina, sunt o caracteristică uimitoare în această cameră frumoasă.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți urmări si pe pagina noastră Artifabro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *