Lacuri si mini cascade pentru grădini moderne.

O idee excelenta de a-ti evidentia gradina este sa-ti construiesti o mini cascada sau un lac.

1.

2.


Găsirea de idei noi pentru decorul gradinii, care pot aduce interes într-un mod ușor și accesibil, poate să nu fie o sarcină ușoară. Deși dragostea pentru plante și căutarea unei relații cu natura este motivul care inspiră de obicei oamenii să-și amenajeze grădina, nu există nicio îndoială că aceste zone deschise sunt, de asemenea, cunoscute pentru impactul izbitor care poate să ofere gradinii.

3.

4.

Grădina poate deveni un loc unde puteți să vă relaxați în aerul curat sau să serviti masa sub cerul deschis și să vă distrați oaspeții.

5.

6.


Indiferent dacă aveți o curte mare sau o mică bucată de pământ, transformarea acestui spațiu într-o grădină necesită cu siguranță o mulțime de gândire și planificare. În timp ce plantele și florile parfumate pot fi principala atracție a oricărei grădini, există încă multe lucruri pe care le puteți face si arata uimitor. Unul dintre aceste lucruri este să amenajati o cascada, un iaz sau un lac (cum vreti sa ii spuneti). La fel ca și grădinile, lacurilesunt într-o varietate de forme, dimensiuni și stiluri.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți urmări si pe pagina noastră Artifabro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *