Ai observat că în anumite perioade, părul cade mult mai mult decât de obicei, devine subțire, casant și despicat la vârfuri? Dacă te încadrezi în această categorie, și nu știi ce să faci, nu trebuie să te mai îngrijorezi. Căderea părului poate fi cauzată de numeroși factori, de la cei genetici până la probleme legate de stres. Vestea bună este că, de acum încolo vei ști cum să ai grijă de el, pentru a fi puternic și rezistent.

Astăzi îți vom explica cum să-ți faci propriul șampon cu efect de anti-cădere a părului. Aceasta este o soluție foarte simplă, ușor de realizat și deloc costisitoare. Doar adaugă aceste 3 ingrediente: ulei esențial de rozmarin, ulei de lămâie și capsule de vitamina E în șampon și îl poți utiliza pentru a stopa o dată pentru totdeauna căderea părului.

Ingrediente:

  • 10 picături de ulei esențial de rozmarin – este benefic pentru reactivarea circulației sângelui și pentru fortificarea firului de păr.
  • 10 picături de ulei de lămâie – are excelente proprietăți antiseptice și revitalizante.
  • 2 capsule de vitamina E – componenta esențială pentru a combate eficient căderea părului.
  • Șampon natural cu pH neutru

Mod de preparare

Acest șampon se prepară foarte simplu și ușor. Se adaugă în șampon 10 picături de ulei de lămâie și 10 picături de ulei esențial de rozmarin. La final se adaugă capsulele de vitamina E. Amestecă sticla foarte bine, și asta e tot! Amintește-ți că trebuie să utilizezi acest șampon destul de des, măcar o dată la două zile.

Șamponul trebuie aplicat pe părul ud. Se masează scalpul pentru 10 minute. Apoi lasă ca șamponul să acționeze pentru încă 10 minute. În final, clătește părul cu apă cald, nu fierbinte!

Acum că știi cât de simplu este, vei putea începe chiar de azi tratamentul. Este foarte revitalizant și conține elemente care vor stimula circulația și vor fortifica rădăcina părului. În scurt timp, părul va crește ca înainte și vei avea parte de rezultate incredibile.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤