- Virale

Ți-ai dorit mereu sprâncene perfecte? Toate problemele au o rezolvare! Iată câteva sfaturi foarte utile.

Înainte de a începe un machiaj trebuie să ştim în primul rând să ne îngrijim, de aceea este foarte important să acordăm o atenţie sporită micilor detalii care fac diferenţa, cum ar fi de exemplu sprâncenele.
Look-ul ochilor, cartea de vizită a personalităţii tale, poate fi amplificat, la un moment dat, şi de un aspect bine definit al sprâncenelor.

Indiferent de tendinţele în materie de machiaj, sprâncenele trebuie să fie întotdeauna cât mai frumoase, arcuite şi cât mai simetrice cu putinţă.

Despre sprancene: Trei secrete majore pentru sprâncene perfecte

Pensatul sau epilatul sprâncenelor pot fi extrem de enervante şi obositoare, dar sprancenele pot îmbunătăţi enorm aspectul unei femei şi încrederea în sine atunci când sunt îngrijite în mod corespunzător. Deşi poate părea o procedură plictisitoare, îţi vom arăta cât de uşor este să ai grijă de sprâncenele tale folosind secretele noastre pentru sprâncene

Pasul 1: Să ştii ce metodă de îngrijire ţi se potriveşte pentru sprancenele tale

Pensat

Pensatul o să îţi ia ceva timp până îl deprinzi, dar este o alegere foarte bună din punct de vedere al costurilor. Bineînţeles că fiind cea mai ieftină şi simplă metodă dintre cele 3 variante pe care le ai la dispoziţie, îţi va ocupa destul de mult timp (o dată la câteva zile).

Threading

Smulgerea mai multor fire concomitent folosind un fir de aţă. Deşi este cea mai precisă dintre metodele de îndepărtare a părului, această procedură te poate irita şi este probabil şi cea mai dureroasă dintre toate metodele.

Epilat

Rapidă şi uşoară, epilarea este una dintre cele mai obişnuite metode de îndepărtare a părului nedorit. Pentru cele mai bune rezultate mergi la un cabinet de cosmetica cu experienţă în îndepărtarea părului. Ţine cont şi de faptul că epilarea îţi poate irita pielea din jurul ochilor dacă ai pielea sensibilă.

Pasul 2: Să ştii ce formă te avantajează

După ce te-ai hotărât care metodă îţi convine, este momentul să decizi care este forma sprâncenelor care te avantajează.

Pentru o faţă rectangulară

Dă sprâncenelor tale o formă care să îţi subţieze maxilarul. Cu cât ai maxilarul mai proeminent cu atât sprâncenele tale trebuie să fie mai înclinate.

Pentru o faţă în formă de inimă

Pentru a modifica o curbură a bărbiei va trebui să creezi un arc mic, care va da o lungime mai mare frunţii tale şi va echilibra alte trăsături faciale.

Pentru o faţă ovală

Dă sprâncenelor o formă care să completeze faţa ta; ai nevoie doar de o arcuire mică pentru a păstra forma ideală a feţei.

Pentru o faţă rotundă

Realizează o curbură mai accentuată pentru a pune în evidenţă forma naturală şi pentru a da o lungime suplimentară feţei.

Pasul 3: Să ştii să retuşezi sprancenele

Ai terminat partea de tuns şi definire a formei. Ce urmează?

Foloseşte un creion pentru sprâncene sau pudră şi umple zonele rare. Dacă ai sprâncenele mai închise la culoare atunci alege un creion sau o pudră de aceeaşi culoare, dar cu o nuanţă puţin mai deschisă. Pentru păr blond sau alte nuanţe deschise ai nevoie de un creion mai închis. Foloseşte culoarea aleasă pentru a crea o idee de şuviţe de păr folosind o mişcare ascendentă. Foloseşte o perie pentru sprâncene. Îţi poţi păstra o perioadă mai lungă forma sprâncenelor aplicând fixativ pe această perie înainte de utilizare

Despre sprancene:

  • Ţine mine că se întâmplă şi accidente. Evită accidentele comune pe care toate femeile le fac când îşi aranjează sprâncenele.
  • Nu le pensa prea tare. Pensează doar firele răzleţe, precum cele de sub arcada naturală.
  • Când îţi dai o formă ai grijă şi modifică totul cât mai puţin. Încearcă să păstrezi pe cât posibil curbura naturală a sprâncenelor tale.
  • Nu pune o culoare nepotrivită pe sprâncene, le va face să arate artificial.
  • Ai grijă la albirea sprâncenelor.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *