Cum să îți cureți karma în funcție de zodie.

Acțiunile pe care le-ai făcut în viețile anterioare îți influențează puternic prezentul, chiar dacă pare greu de crezut. Faptele tale îți determină tipul de karmă, iar ghinioanele cu care te confrunți sunt semne clare că trebuie să o cureți cât mai curând. Nu alege orice fel de modalitate pentru a face acest lucru, ci ține cont de îndrumările specialiștilor în astrologie.

Așadar, iată cum poți să îți cureți karma, în funcție de semnul zodiacal care te reprezintă!

Curățarea karmei după simbolul tău astrologic

Berbec

Te întrebi uneori de ce destinul îți presară atâtea obstacole în cale? Mai mult ca sigur problema o reprezintă karma ta, care este destul de încărcată de energii negative. Ai adunat multe frustrări dintr-o viață anterioară, iar acum simți nevoia să te cerți cu toată lumea. Pentru tine, cea mai bună metodă de curățarea a karmei o reprezintă meditația. Cu ajutorul acestei tehnici de relaxare vei reuși să alungi furia adunată în interior.

Taur

Simți că destinul este nedrept cu tine? Poate că în viața actuală încerci să fii corectă, dar altfel au stat lucrurile în una anterioară. Atunci aveai o plăcere din a-i chinui pe cei din jurul tău, astfel că nu este de mirare de ce acum plătești pentru tot ce ai săvârșit. Nu îți face probleme, pentru că există o soluție care te va ajuta să ții la distanță energiile negative. Trebuie să faci cât mai multe fapte bune, dar să nu te lauzi niciodată cu ele.

Gemeni

Nu ai fost deloc cuminte în celelalalte vieți, astfel că acum ești urmărită de energiile negative pe care singură le-ai adunat, în timp, în jurul tău. Nu vei reuși să le alungi prea ușor, așa că trebuie să te înarmezi cu răbdare și determinare. Profită de abilitățile de comunicare pe care le ai și folosește-le pentru a-i întoarce pe cei din jur pe calea cea bună.

Rac

Responsabilitatea nu a fost una dintre calitățile tale în viața anterioară, astfel că ai făcut mult rău din această cauză, motiv pentru care în prezent trebuie să îți plătești datoria morală. Vei reuși să îți cureți karma prin iubire adevărată. Dăruiește-ți dragostea fără limite și vei cunoaște o ascensiune spirituală de care nu te-ai mai bucurat niciodată.

Leu

Deși le oferi deseori impresia celor din jur că nimic nu îți stă în cale, adevărul este că doar tu știi ce povară porți pe suflet. Vei reuși să scapi de această încărcătură emoțională dacă renunți la orgoliul tău. Pentru a stabili un echilibru interior, trebuie să te încarci cu energie pozitivă și să fii mereu dispusă la compromisuri. Atunci când nu vei mai fi egoistă, karma ta va deveni una favorabilă dezvoltării spirituale.

Fecioară

Dorința ta de a face totul perfect te urmărește încă dintr-o viață anterioară aproape ca un blestem. Nu ar reprezenta o problemă dacă nu ai fi în stare să calci și pe cadavre pentru ca totul să iasă așa cum îți dorești. Nu îți va fi ușor să îți cureți karma, având în vedere că este destul de încărcată. Totul depinde de dorința ta de a te schimba și de a vedea viața cu alți ochi. Acceptă că nimeni din jur nu este perfect și că oricine poate să greșească.

Balanță

Cuvintele pozitive te vor ajuta să îți cureți karma, așa că trebuie să le introduci mai des în vocabularul tău. Complimentele și laudele sincere nu ar trebui să lipsească din meniul zilnic. Spune ceva frumos fiecărei persoane pe care o cunoști și zâmbește-le cald celor care îți ies întâmplător în cale. În acest mod vei face ca lumea să pară un loc mai frumos.

Scorpion

Încă dintr-o experiență anterioară încerci să găsești echilibrul în viața ta, dar nu reușești să înclini balanța. Deciziile pe care le-ai luat în trecut te-au condus pe un drum greșit, în special atunci când te-ai lăsat mânată de impulsivitate. Misiunea ta din această viață este să îi ierți pe cei care ți-au greșit. Lasă în urmă resentimentele și vei reuși să ai o karmă mai bună.

Săgetător

Dominat de elementul Foc, Săgetătorul se numără printre persoanele care pun multă presiune pe ele. Nativii încă poartă din trecut vina greșelilor pe care le-au făcut, astfel că se chinuie zilnic pentru a le repara. Ei pot să obțină o relație mai bună cu karma lor dacă aduc armonie în viața lor. Aceștia trebuie să renunțe la viața haotică și să ducă una mai simplă, departe de aglomerație și stres.

Capricorn

Eșecurile pe care le-au avut Capricornii într-o viață anterioară îi urmăresc și acum prin teama permanentă pe care o au. Ei nu mai fug de responsabilități ca atunci, ci se aruncă în luptă cu patos. Din păcate, karma lor este una destul de încărcată de energii negative. Nativii trebuie să învețe să se relaxeze și să privească eșecurile ca pe niște lecții de viață, nu ca pe niște piedici.

Vărsător

Vărsătorul se numără printre semnele zodiacale cu jaf la grea. Nativii își pun singuri piedici în viață, ca și cum ar ști că trebuie să plătească pentru niște datorii mai vechi. Faptele rele pe care le-au făcut într-o viață anterioară trebuie înlocuite cu acțiuni benefice. Ei trebuie să îi pună pe cei din jurul lor pe primul plan. Cu cât vor face mai multe fapte bune, cu atât vor reuși să își spele mai repede păcatele trecutului.

Pești

Deși lasă energiile pozitive să își facă loc în viața lor, Peștii poartă în suflet o vină mare dintr-o viață anterioară. Nativii au rănit mult o persoană de sex opus care îi iubea, iar acum simt că nu mai merită iubirea nimănui. În prezent, se privează singuri de dragoste, fugind de persoanele care i-ar putea ajuta să obțină fericirea. Nativii își vor curăța karma doar dacă se vor lăsa iubiți și vor iubi în aceeași măsură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *