Fiecare femeie își dorește o manichiură perfectă, potrivită oricărei ocazii. Acum, că a venit primăvara, suntem tentate să încercăm modele cât mai înflorate și culori cât mai stridente. Specialiștii recomandă să-ți dai frâu liber imaginației, dar ai grijă să nu cazi în extrema prostului gust.

Iată cinci modele de manichiură pe care nu ar trebui să le porți, sub nicio formă!

#Animal print

Deși este în tendințe, animal printul ar trebui să rămână pe haine, dar, chiar și acolo, cu moderație. Manichiura cu print de leopard va arăta ieftin, mai ales dacă unghiile sunt false. Singura ta scuză pentru a purta un astfel de imprimeu este o petrecere tematică. Dacă vrei să-ți exprimi latura sălbatică, pictează-ți unghiile cu negru, pe care să adaugi motive tribale. Vei fi originală și la modă! 

1.

#Ștrasuri

Oricât de mult ți-ar plăcea să strălucești, renunță la ștrasurile de pe unghii. Nu doar că sunt inestetice, dar sunt și extrem de incomode. Dacă vrei o manichiură strălucitoare, alege nuanțe metalice sau celebrele mirror nails, atât de populare în social media.

2.

#Nuanțe neon

Dacă ai apucat să te bronzezi, primul gând ar fi să-ți evidențiezi culoarea pielii cu unghii în nuanțe fosforescente. Acest tip de manichiură este kitsch și dă senzația de artificial. Dacă vrei să-ți scoți pielea bronzată în evidență, alege nuanțe de roz pastel sau bleu, cărora le poți adăuga accente subtile aurii.

3.

#Unghii curcubeu

Dacă nu ai 12 ani, renunță acum la a-ți vopsi fiecare unghie într-o culoare diferită. Deși poate părea jovial, acest look nu flatează pe nimeni care a depășit vârsta admiterii la liceu. Dacă îți plac culorile, rezumă-te la două, complementare. Vei fi stilată, iar unghiile tale vor fi admirate.

4.

#Unghii pictate

O floare delicată este elegantă, dar alta este situația când îți îngrămădești întreaga Capelă Sixtină pe unghii. Alege modele subtile și ferește-te de imaginile tip portret sau peisaj, care nu se potrivesc cu nimic. Oricât de talentată ar fi manichiurista ta, roag-o să se rezume la modele simple și subtile.

5.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!