- Coafuri

Coafuri elegante pentru părul lung 2019: nuanțele de ombre vă scot din anonimat oricand!

Cateodata nu stii ce coafura sa abordezi, cum sa iti aranjezi parul si cum sa faci sa arati cat mai bine. Daca ai parul scurt, nu prea ai de ales intre multe variante, asa ca scapi repede de grija. Problema este la parul mediu si lung. Prima idee este prinderea lui, dar nu este mereu si cea mai buna alegere, pentru ca poate fi monoton si s-ar putea nici sa nu arati asa de bine pe cat ti-ai dori.


O prima idee ar fi taierea unui breton mai lung si realizarea unor scari in partile laterale, un fel de franjurare, dar numai pentru aceste zone. Restul parului va fi lasat liber, uniform, fara nicio interventie aparte, pentru pastrarea aspectului de naturalete. Este o tunsoare practica, ce poate fi stilizata diferit si interesant cu fiecare ocazie. Variantele de aranjare sunt multiple, de la cele mai elegante, pana la cele mai sport.

O alta varianta foarte placuta este bobul foarte lung, cu onduleuri si carare laterala, care sa adauge tinutei voastre o alura moderna, o dezinvoltura greu de obtinut altfel. Tunsoarea bob lung este la fel de practica si de versatila, pentru ca nu va ingradeste viitoarele optiuni, in plus va puteti tunde oricand altfel, daca va razganditi, pentru ca lungimea si lipsa interventiilor majore nu va ingradesc de nciun fel.

Daca vreti sa pastrati intocmai lungimea parului si sa nu interveniti prea mult, limitati-va la taierea varfurilor si la colorarea cat mai interesanta a varfurilor sau a unor suvite, puteti opta pentru nuantele ,,ombre’’ sau puteti aplica nuante cat mai speciale, cu care sa iesiti in evidenta de fiecare data. Depinde de preferintele personale ce alegeti sa purtati.

Parul lung, cu multiple scari, este tunsoarea potrivita femeilor foarte hotarate, care vor sa arate minunat de fiecare data si carora le place sa se aranjeze rapid. Parul de lungimi inegale, dispuse in scari, la care sa adaugati onduleuri fine, va face ca aspectul vostru sa fie de fiecare data ingrijit si elegant, fara prea mult efort. O culoare puternica si o carare pe mijloc vor spori farmecul acestei tunsori.

In functie de stilul personal, va puteti crea o coafura interesanta daca veti purta o carare laterala, cu bucle mari, dispuse alternativ, pe diferite suvite, secretul este ca buclele sa fie rebele, sa nu fie toate in aceeasi directie, aliniate la perfectie. Cel ami bine ar fi ca buclele sa fie numai spre varfuri, iar acestea sa fie la randul lor inegale.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *