- Coafuri

Tunsori moderne pentru femei îndrăznețe 2019!

Va plac lucrurile indraznete?

Vreti sa atrageti atentia oriunde v-ati duce?

Sunteti gata sa experimentati lucruri noi, poate prea..noi?

Atunci tunsorile ascunse sunt pentru voi.


Acestea au mai fost intalnite, nu ar fi prima oara, dar, in noul sezon, ele revin in forta, destinate mai ales acelor femei care vor sa epateze cu orice pret si care sunt dispuse sa faca rabat de la absolutul feminin si sa treaca intr-o alta latura, mai neobisnuita.

Este mai mult un capriciu, pe care puteti sa vi-l faceti, ascunzand anumite stiluri mai speciale sub restul parului, asa incat, atunci cand nu doriti, aceste elemente vor trece absolut neobservate.

Un prim model este cel care presupune realizarea unor linii in V, in culori diferite, pana aproape catre mijlocul parului. Cu cat este mai lung parul, cu atat va fi mai usor sa ascundeti acest model indraznet, atunci cand doriti sa nu atrageti atentia, fie lasandu-l liber, pe spate, fie prinzandu-l intr-un coc in zona de jos a cefei.

Dar, in caz contrar, prindeti-va restul parului oricum ati dori, in coada simpla, ,,de cal’’, sau intr-un coculet situat in orice parte si in orice fel

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *