- Unghiute

Întâmpină vara cu o manichiură pe măsură: ce modele se poartă în această lună.

Uită de vremea de afară: preferăm să considerăm că e vorba despre ultima lovitură a unei primăveri capricioase înainte de a lăsa locul unei veri care se va dovedi, sperăm noi, un pic mai prietenoasă.

Însă noi ți-am pregătit în rândurile de mai jos ceea ce poate fi cea mai plăcută alinare după o primăvară grea: manichiurile de vară. Cheamă spiritul anotimpului cald cu unghii cât mai creative și descoperă de unde să cumperi produsele care îți vor transforma manichiura într-un must-have!

Ce purtăm pe unghii în această vară: top manichiuri pentru sezonul cald

Vara 2019 se caracterizează printr-o dragoste fierbinte față de culoare, față de designuri creative și față de fantezie. Dacă rozul pudră a fost favoritul ultimelor sezoane, aproape că nici nu mai vrem să mai auzim de el acum. Dimpotrivă, ne dorim să ne pictăm unghiile în nuanțe vii și să ne punem la încercare imaginația cu modele pline de zvâc.

French manicure de vară

French-ul a creat isterie la începutul anilor 2000, dar dragostea pentru acest model de manichiură parcă s-a stins la un moment dat pe parcursul anilor. Din fericire, încă începând de anul trecut, french-ul a redevenit pasiunea noastră, de această dată fiind reinterpretat.

1.

Portocaliul, culoarea verii și a fericirii

Dacă modelele complicate de nail art nu sunt chiar feblețea ta, poți testa o manichiură în tonuri electrizante de portocaliu. Noi avem cea mai frumoasă idee!

2.

Cea mai tare manichiură de vară

Dacă nail artul nu mai are niciun secret pentru tine, avem o recomandare de manichiură de vară care te va cuceri fără urmă de îndoială. E extrem de cool!

3.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *