- Unghiute

Manichiura pe care toată lumea o poartă în acest sezon. Uită de unghii french!

Sezonul cald aduce bucurie în sufletele tuturor. Serile devin mai lungi, vremea se încălzește și totul capătă culoare. Iar dacă în garderobă ai scos în față piesele vesele și colorate, este timpul să aplici același tratament și unghiilor tale. În această vară se poartă unghiile confetti, care aduc o explozie de culoare oricărui look. 

1.

Acest stil de manichiură înlocuiește cu succes clasicul french și se potrivește oricărui tip de unghii. Nu doar că îți va conferi un look tineresc, dar se încadrează perfect atât în ținute de zi, cât și în ținute de seară. Acest look este mai subtil decât o manichiură glitter, iar toate vedetele au fost încântate să îl adopte.

Pe Instagram pot fi găsite numeroase variante de confetti nails din care să te inspiri. Poți jongla cu diverse modele, de la praf strălucitor până la inimioare și steluțe. Nimic nu este prea mult când vine vorba despre culoare și strălucire pe unghii.

2.

Poți alege un fond negru, pentru un efect galaxy. Vei avea o întreagă galaxie pe unghii! Poți integra razele soarelui în manichiura ta, alegând o ojă strălucitoare la lumina solară, care va crea efecte cosmice pe unghiile tale.

3.

Dacă, totuși ți se pare un look prea pueril, poți alege manichiura într-o singură culoare, iar pe o unghie să aplici modelele strălucitoare.

4.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *