Julia Roberts, fotografie rară alături de cei trei copii ai săi. Wow, această familie este perfectă!

Soțul celebrei actrițe a postat pe internet o imagine de familie absolut superbă.

Danny Moder a publicat pe contul său de Instagram o fotografie adorabilă, care pare să fie realizată în timp ce familia se bucură de o masă la restaurant.

Gemenii în vârstă de 14 ani, Hazel și Finn și Henry (11 ani) sunt cei trei copii pe care Frumușica și soțul ei Danny Moder îi au împreună.

Julia Roberts, 51 de ani, arată foarte fresh și fericită în tabloul perfect de familie. Nemachiată, într-o maletă neagră și purtând ochelari de vedere cu ramă groasă, Julia se bucură de clipele minunate petrecute alături de familia ei.

Loading...

Julia este una dintre puținele vedete de la Hollywood care sunt foarte discrete în privința copiilor. Chiar dacă cei doi copii ai săi, gemenii- sunt deja adolescenți, mulți dintre fanii actriței habar n-aveau cum arată aceștia. Au fost crescuți departe de lumina reflectoarelor.

Julia însăși nu a aderat nici măcar la social media până în iunie 2018, când și-a făcut cont de Instagram, unde postează extrem de rar doar fotografii din cariera ei.

Acum, datorită soțului ei, Danny, am văzut în sfârșit cât de frumoasă este familia actriței!

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*