- Virale

Mirela Vaida s-a mutat recent în casă nouă! Cum arată locuința: e foarte spațioasă și are 5 camere.

Mirela Vaida și întreaga familie s-au mutat în casă nouă. Împreună cu soțul și cei trei copii, aceștia locuiesc acum la țară, departe de București. Au și pădurea aproape, se pot juca în aer liber când doresc, lucru pe care nu îl puteau face cât timp erau în Capitală.
Prezentatoarea TV a dezvăluit că s-a mutat în casa nouă, la Snagov. Chiar înainte de Paște au mers acolo și au încercat să aranjeze casa. Era însărcinată și îi era destul de greu.
„Deci ne-am mutat la casă nouă.. Casă mare, 5 camere, spațioasă, luminoasă, teren muult, să alerge iezii, manzii și copiii.. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineață și porcii mistreți. Mai vedem și serpisori, fluturași și albine, că deh.. am vrut lângă pădure…E o liniște totală.. dar și prea multă liniște dăunează că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud și… mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul și liniștea.”, a explicat Mirela Vaida chiar pe blogul ei.
Mai mult decât atât, prezentatoarea spune că viața cu 3 copii nu este ușoară și că a încercat să aranjeze totul în casa nouă până de Paște. Au avut multe lucruri de ambalat și nu i-a fost deloc ușor.


„Bucătăria e gata, băile sunt gata, terasă ne așteaptă.. Am demarat „bagajareala’. Am început să împachetăm în Vinerea Patimilor și patimile au continuat până aproape de Duminică Paștelui.

Mergea lumea la Înviere și noi muream încet când am văzut câte avem de luat! Am înviat, am murit și iar am înviat.. și bagajele nu erau gata. La casă nouă, unde nu ai de nici unele, când pleci cu 3 copii mici, din care ăla mic are 3 saptamanai și aia mare are 4 ani, iar mijlociul 2 ani și ceva, mori încet… nu am avut ajutoare, nici bunici, nici mame, nici bone.. am fost doar noi 5 în această Aventură!”
Mirela Vaida şi Alexandru s-au căsătorit în urmă cu nouă ani de zile. Au împreună doi copii, pe Carla şi pe Vladimir. Au o relaţie frumoasă, model. Nu mulţi îl cunosc pe soţul artistei, acesta nu apare la TV sau în public. Nu are nici conturi pe reţele de socializare şi îşi „condamnă’ soţia că îşi pierde timpul pe Facebook sau Instagram.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *