- Virale

Mihai Constantinescu este numai piele și os. Starea artistului incă este gravă! N-o să crezi cum a fost găsit în spital!

Al treilea stop cardio-respirator a venit ca un cutremur, fiindca viata artistului este in real pericol, dupa spusele medicilor.

Medicii spitalului Floreasca din Bucuresti au discutat cu familia pentru a se decide daca Mihai Constantinescu va fi sau nu deconectat de la aparate, fiindca sunt sanse mari sa aiba leziuni ireversibile ale creierului.

Ce a declarat Ministrul Pintea despre Mihai Constantinescu

„Singura informaţie pe care o am şi o pot confirma e că artistul, din păcate, se află în stare foarte grava. El a fost internat ieri dimineaţa (luni dimineaţa), a venit în Unitatea de Primiri Urgenţe în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, intubat, internat pe terapie intensivă.

Se pare că azi noapte a mai repetat stopul, prognosticul e rezer ag, din ceea ce spun medicii”, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Mihai Constantinescu, operat in secret

Mihai Constantinescu a fost operat în secret in 2018. Conform Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, informatia a fost facuta publica de un apropiat de-al artistului. Mihai Constantinescu si sotia lui, Simona Secrier, au tinut in mare secret problemele de sanatate ale artistului.

In 2018, cantaretul a fost supus unei operatii de extirpare a unui rinichi. Din pacate, operatia la care Mihai Constantinescu a fost supus nu a avut succes. Au aparut complicatii si, de atunci, starea de sanatate a artistului s-a inrautatit.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *