- Coafuri

Tunsori stilate inspirate de la vedete -Perfecte pentru femeile trecute de vârsta de 40 de ani!

Femeile își doresc ca la orice vârstă să fie frumoase și să arate mereu tinere, iar tunsoarea joacă un rol foarte important în crearea unei imagini. Coafura potrivită le face să te simtă mai tinere, mai interesante și mai atrăgătoare.

Uneori, coafura greșită poate adăuga câțiva ani. Alegerea corectă a tunsorii întinerește și ascunde imperfecțiunile legate de vârstă a feței sau ale gâtului. Este important să urmăriți tendințele în materie de tunsori și să alegeți cea mai potrivită opțiune pentru dvs.

Vă prezentăm 5 tunsori stilate inspirate de la celebrități potrivite femeilor care au trecut de vârsta de 40 de ani. Aceste femei arată impecabil datorită unei coafuri bine alese.

Carre scurt „pe picior”

Datorită acestui model de tunsoare se creează un volum suplimentar părului și se accentuează linia frumoasă a gâtului.

Bob carre

Această coafură este foarte versatilă, astfel încât fiecare femeie își poate găsi propria lungime, care va fi perfect combinată cu proporțiile feței.

Tunsoarea în cascadă

Tunsoarea în cascadă a fost în vogă în anii 80 și se bucură de popularitate până în prezent. Popularitatea acestei tunsori se datorează faptului că se potrivește absolut oricărei femei, indiferent de vârstă, forma fetei, culoarea și textura părului.

Carre alungit

O altă opțiune care are efect de întinerire și accentuează pomeții, este bob carre alungit. Se potrivește femeilor cu păr drept sau ondulat.

Tunsoarea asimetrică

Tunsorile asimetrice au un efect „antiîmbătrânire”. Avantajul acestei coafuri este că nu necesită nu necesită aranjare. Femeile care nu au mult timp pentru a se coafa, dar își doresc o coafură modernă, pot opta cu îndrăzneală pentru o astfel de tunsoare.

După cum puteți vedea, aceste 5 tunsori simple vor ascunde defectele legate de vârstă și vor conferi un aer tineresc și proaspăt. Și, cel mai important, nu sunt complicate în realizare.

Alegeți coafura care vă reprezintă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *