Dacă ai părul lung, poți să începi să te „împrietenești” cu foarfeca și să îți faci o programare la salon. Se zvonește că sezonul acesta părul lung nu mai este la modă.

Când vrei să faci o schimbare de look, optezi pentru bob, așa-i? Luând în calcul această preferință, specialiștii au pregătit idei pentru tine ca să reinterpretezi tunsoarea bob clasic. Noi am făcut o selecție pentru tine și am atașat în galerie coafuri care te vor convinge că părul lung nu mai este la modă.

Vanessa Hudgens

Tunsoarea bob pe care o „îmbunătățim” cu câteva bucle lejere aduce aminte de anii ’80, fără să facem referire că este o tunsoare demodată, sub nicio formă. Dacă ești o femeie elegantă și delicată, această tunsoare este perfectă pentru tine.

Nina Dobrev

Femeile care au părul drept natural pot opta pentru acestă coafură. Dacă tunsoarea nu este suficientă pentru o schimbare de look radicală, un breton s-ar putea să te ajute și este și foarte sexi.

Rose Byrne

Prin această tunsoare, Rose a mizat pe volumul părului. Într-adevăr, orice tunsoare sau coafură arată mult mai bine dacă nu este lipsită de volum. Bobul cu volum îți oferă o notă jucăușă, perfectă pentru sezonul primăvară-vară.

Rihanna

Excentrica Rihanna a ales o tunsoare bob fără breton, care o avantajează de minune. Dovada este că bobul pe un păr creț se potrivește indiferent de culoarea tenului tău!


Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!