Social Media

My Passion

La apariția rețelelor de socializare, oamenii au accesat platformele online pentru a discuta. In prezent, s-a schimbat modul în care oamenii cumpără. La fel și modul in care oamenii fac bani. Acum social media se foloseste pentru a ne promova, a vinde si a cumpara.
Aici este mediul ideal pentru promovarea afacerilor. Aici extinem prezența online pentru a genera mai mult trafic, interactiune si vanzari.          Internetul, social media si marketing-ul digital sunt instrument puternice pentru ca întreprinderile mici si mijlocii să aiba posibilitatea sa interacționeze cu un public larg.

 Mie imi place sa spun ca pe internet “faci bani din nimic” si ai sansa “sa adormi sarac si sa te trezesti bogat”.

Fiecare platforma de socializare are propriul scop, unic. Facebook este un instrument uimitor, un mega mall in care trebuie sa te promovezi prin diverse materiale, in timp ce Instagram este folosit in mod special la a prezenta fotografii ale afacerii/produselor noastre.

Cel mai important lucru in promovarea online este sa mergi unde este publicul tău.                                                                                                                  

Pentru ca toți oamenii își petrec timpul pe Facebook, in diferite comunități, este important ca tu sa ii găsești pe ei si sa le arati ce ai tu mai bun de oferit.
Promovarea organica este unealta principala de promovare a continutului pe care il cream.

Doar dacă ne concentram pe promovare, clientii afla cine suntem, ce vindem și de ce ar trebui să cumpere de la noi.