Povestea noastra

Our Mission

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Extraordinary Experiences

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Our Core Values

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Povestea noastra

Salut! Eu sunt Daniela Sasu și de câțiva ani sunt milionară… în like-uri. 🙂
Meseria mea este să-i învăț pe ceilalți cum să intre cu afacerea în online și cum să exceleze în promovarea și vânzările pe internet.

Ca agentie de marketing, Sasikoo combină și aplică toate cunoștințele și experiențele acumulate, creând pentru afacerea ta planul ideal de comunicare și promovare în online.

Obiectivul nostru principal este să ajutăm companiile din România și Anglia, cu nevoia și dorința de a-și spori gradul de conștientizare a mărcii prin intermediul platformelor online, ceea ce duce la obținerea mai multor clienți și, bineînțeles, mai mulți bani.

Principala regulă în a cumpăra, este să vedem.
Principala regulă în a vinde, este să arătăm.

Vânzările pe internet au luat amploare în 2020 și într-o piață online aglomerată, este nevoie de conținut calitativ și filtrat.

Psihologia cumpărătorului în social media și abilitatea de a urmări comportamentul consumatorului în online, sunt calități esențiale ale unui profesionist pregătit pe social media, căci acolo se găsesc toți utilizatorii, pe care îi targetăm drept potențiali clienți.

Deținem cunoștințe despre tehnici avansate și folosim paginile, pentru a-ți promova afacerea în comunități foarte active.

Maeștrii în creare de conținut, prin copywriting creăm nevoia utilizatorului de a cumpăra, de a testa sau de a deține acel produs/serviciu, dând apoi un boost de vizibilitate – având șansa de a intra în contact cu milioane de români care ne urmăresc lunar.

Avem publicul potrivit, o audiență în continuă creștere care interacționează constant, astfel încât proiectele noastre nu duc lipsă de clienți pentru că știm exact cum și de unde ne vor veni vânzările.

Sasiko are experienta necesara pentru implementarea complexă a serviciilor de marketing digital. Altfel spus, practic ne ocupam de tot ce inseamna afacerea ta online.